• Antonio
  Το κιβώτιο το shttps://www.maoyt.com/index.php?r=product/listo θραυστών ινών συμπαθητικό. Ποιότητα της Νίκαιας, συμπαθητική συσκευασία, συμπαθητική υπηρεσία….Να αναμείνει με ενδιαφέρον την επόμενη συνεργασία μας:)
 • Chris Chataika
  ευχαριστίες για τη γρήγορη παράδοσή σας κάθε φορά, και ποιότητα ήχου, και κάθε φορά που ειδική υποστήριξη προσφοράς του u για μας. όπως την επιχείρηση του u τόσο πολύ
 • Carla Lo.
  η αγαπητή χρονική ur φωνή sophie πολύ είναι τόσο γλυκιά και μας παρέχει πάντα πλήρης λύση και γρήγορη απάντηση για μας, και μας βοηθά πήρε όλο και περισσότερη επιχείρηση, ευχαριστίες
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Sophie
Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18688982406

Συνδετήρες 3in Sc κιβώτιο λήξης θραυστών PLC οπτικών ινών 16Out

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα YINGDA
Πιστοποίηση lSO
Αριθμό μοντέλου FDB0216L
Ποσότητα παραγγελίας min 10PCS
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες 1pc/box, 10pcs/κύριο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης 7-10days
Όροι πληρωμής T/T, Western Union, MoneyGram, L/C
Δυνατότητα προσφοράς 10k pices το μήνα
Λεπτομέρειες
Υλικό ABS+PC Χρώμα Γκρίζος
Διάσταση 327*258*88mm είσοδος καλωδίων μέσος σαφής λιμένας έκτασης 3 (άκοποι λιμένες)
Έξοδος καλωδίων καλώδιο πτώσης 16 PC 2x5mm Δίσκος συναρμογών 1tray 24cores
Τύπος παραθύρων κιβώτιο συναρμογών ινών διάμετρος εισόδων καλωδίων 16 ΚΚ
ποσότητα προσαρμοστών 16 PC SC/upc ή SC/APC Αδιάβροχος βαθμός IP65
Υψηλό φως

FDB0216L

,

16Out κιβώτιο λήξης θραυστών PLC

,

κιβώτιο λήξης θραυστών PLC 3in

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Συνδετήρες 3in Sc κιβώτιο λήξης θραυστών PLC οπτικών ινών 16Out

 

η μέση έκταση FTTH Πολωνός 3in 16Out τοποθέτησε το γκρι συνδετήρων Sc κιβωτίων λήξης θραυστών PLC οπτικών ινών

 

 

FDB0216L είναι τελικό κιβώτιο πρόσβασης για το δίκτυο FTTH. Συνδέει το καλώδιο τροφοδοτών ή το καλώδιο διανομής με το καλώδιο πτώσης του συνδρομητή με το θραύστη PLC. Ενσωματώνει την ίνα που συνδέει, που χωρίζει, διανομή, αποθήκευση και σύνδεση καλωδίων σε ένα στερεό κιβώτιο προστασίας.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 • Φιαγμένος από υψηλής αντοχής μηχανικό plasticPC+ABS, υγρός-απόδειξη, αδιάβροχος, dust-proof, αντι-γήρανση, αντίσταση στη χημική ουσία και επίθεση U.V.
 • Το σύνολο εσώκλεισε τη δομή με τις πόρπες κλειδιών και 2pcs, με τα μέλη δύναμης από την κάλυψη και τις πλευρές κιβωτίων.
 • Στερεώνοντας για το καλώδιο τροφοδοτών και το καλώδιο πτώσης, την ίνα που συνδέουν, τη σταθεροποίηση, την αποθήκευση, τη διανομή, κ.λπ. όλοι σε ένα.
 • Το καλώδιο, πλεξίδες, σκοινιά μπαλωμάτων περνά μέσω της πορείας χωρίς διατάραξη του ενός το άλλο, εγκατάσταση προσαρμοστών Sc τύπων κασετών, εύκολη συντήρηση.
 • Η επιτροπή διανομής μπορεί να κτυπηθεί επάνω, το καλώδιο τροφοδοτών μπορεί να τοποθετηθεί από το λιμένα έκφρασης, εύκολο για τη συντήρηση και την εγκατάσταση.
 • Ο υπαίθριος τοίχος τοποθετεί ή ο πόλος τοποθετεί, αδιάβροχος βαθμός IP65.

Προδιαγραφή

 

Πρότυπο FDB0216L
Διάσταση (AxBxC) 327*258*88mm, D*E το /F *G (χιλ.): 150.5*130/312*230mm
Max.Capacity 16 πυρήνες (ενιαία ίνα)
Λιμένες καλωδίων 3mid έκταση, 16out
Διάμετρος καλωδίων Σε: φ16mm έξω: 2*φ3mm
Ποσότητα θραυστών 1x16 ή θραύστης PLC σωλήνων χάλυβα 2pc 1x8
Ποσότητα προσαρμοστών 16 SC/UPC ή SC/APC
Χρώμα Γκρι/ο Μαύρος

 

Λεπτομέρειες προϊόντων:

Συνδετήρες 3in Sc κιβώτιο λήξης θραυστών PLC οπτικών ινών 16Out 0

 

1piece σε ένα κιβώτιο cardborad, με την τσάντα φυσαλίδων και την πλαστική ταινία στη τοπ, καλή προστασία για το κιβώτιο από το εργοστάσιο στον πελάτη, κανένα γρατσουνιά ή δακτυλικό αποτύπωμα, ολοκαίνουργιο καλό εξωτερικό apprearance.

Συνδετήρες 3in Sc κιβώτιο λήξης θραυστών PLC οπτικών ινών 16Out 1

Το κιβώτιο δεν είναι πρώτη ύλη ABS+PC, καμία υλικό από δεύτερο χέρι, υψηλή ισχυρή και εκτατή δύναμη, σχέδιο ανθρωπότητας για τη διοικητική περιοχή θραυστών, προσαρμοστών και ινών, με το μεγάλο διάστημα για τη διαδρομή, το κατάστημα ή το διαχωρισμό ινών.

Συνδετήρες 3in Sc κιβώτιο λήξης θραυστών PLC οπτικών ινών 16Out 2

Υπάρχει χωριστή περιοχή για την τήξη, χωρίζοντας περιοχή και διανέμει, πολυ λειτουργία, με το σημάδι ετικετών καλωδίων και το σημάδι λέιζερ για να υπενθυμίσει την κατασκευή, την επισκευή ή τη μελλοντική χρήση. Ολόκληρο το κιβώτιο εσωκλείεται συνολικό και σφραγισμένος με τη λαστιχένια σφραγίδα, ανταποκριθείτε στα αδιάβροχα υπαίθρια πρότυπα IP65, υπάρχουν πολλά ριγωτά τονωτικά στο εσωτερικό της κάλυψης για την καλύτερη χρήση στα δίκτυα fttx.

Συνδετήρες 3in Sc κιβώτιο λήξης θραυστών PLC οπτικών ινών 16Out 3

Το μέγιστο κιβωτίων μπορεί να χρησιμοποιήσει το σωλήνα χάλυβα θραυστών PLC 2pcs 1:8, υπάρχει σχέδιο αυλακώσεων αποτυπώσεων σωλήνων. και μπορεί να συνδέσει την ενιαία ίνα τήξης 24cores με το σημάδι αριθμού, να αποφύγει βρωμίστε τη διαχείριση ινών. Το εσωτερικό πιάτο μπορεί να είναι περιστρέφεται το κτύπημα 90degree. Αρκετά εύκολοι να λειτουργήσετε, και μπορείτε να το πάρετε μακριά όταν εγκαταστήστε το θραύστη, τον προσαρμοστή ή τις πλεξίδες ή την τήξη.

Συνδετήρες 3in Sc κιβώτιο λήξης θραυστών PLC οπτικών ινών 16Out 4

Η περιοχή προσαρμοστών έχει μια πλαστική κάλυψη για να μην προστατεύσει τη σκόνη και την παραγωγή θραυστών PLC μέσα, καμία ζημιά ή ζημία στην ίνα.

 

μικρό μέγεθος, σχέδιο ανθρωπότητας, συνδετήρας στο πιάτο από 2clips και στις δύο πλευρές.

 

Συνδετήρες 3in Sc κιβώτιο λήξης θραυστών PLC οπτικών ινών 16Out 5

 

Το κιβώτιο μπορεί να κρατήσει μέγιστο 16pcs SC/APC ή SC/UPC ή διπλοί συζευκτήρες LC με τη φλάντζα, δεν υπάρχει καμία βίδα ανάγκης που καθορίζει, είναι σταθερό και γρηγορότερο.

Το σχήμα 1234… σημάδι 16 καθιστά την οπτική κατασκευή ευκολότερη και σαφή.

Συνδετήρες 3in Sc κιβώτιο λήξης θραυστών PLC οπτικών ινών 16Out 6

 

FDB0216L το οπτικό κιβώτιο ODB διανομής έχει το λιμένα έκτασης 3 ΠΣΔ γιατί το καλώδιο τροφοδοτών περνά σε και από το κιβώτιο χωρίς κοπή. Και ο λιμένας 2*3mm καλωδίων πτώσης 16pcs λαστιχένια σφραγίδα, η σφραγίδα έχει το αντι τράβηγμα βελτίωσης από τη λειτουργία, καμία ανάγκη να ανησυχηθεί ο τη λιμένας δεν θα βγούν κατά τράβηγμα του καλωδίου πτώσης στην περιοχή.

 

Όλα τα τμήματα μετάλλων που χρησιμοποιούνται για αυτό το κιβώτιο είναι ανοξείδωτο, αποτρέπουν τη διάβρωση και γηράσκων, σιγουρευτείτε τη μακράς διαρκείας έκταση.

 

 

Τυποποιημένο εξάρτημα

 

Ο προσαρμοστής συναρμογών περιστρέφεται το πιάτο 1pc, ο τοίχος 3pcs τοποθετεί τις βίδες επέκτασης, το προστατευτικό μανίκι ινών 16pcs, σπειροειδής σωλήνας, νάυλον δεσμοί, ένα κλειδί, Πολωνός τοποθέτησε τις εξαρτήσεις (προαιρετικές).

 

          Συνδετήρες 3in Sc κιβώτιο λήξης θραυστών PLC οπτικών ινών 16Out 7

 

Εφαρμογή

 • Wall-mounted, Πολωνός-τοποθετημένη εγκατάσταση
 • Κατάλληλος για το ftth προ-το καλώδιο πτώσης με τους συνδετήρες SC/LC

Σχετικά προϊόντα:

Συνδετήρες 3in Sc κιβώτιο λήξης θραυστών PLC οπτικών ινών 16Out 8Συνδετήρες 3in Sc κιβώτιο λήξης θραυστών PLC οπτικών ινών 16Out 9Συνδετήρες 3in Sc κιβώτιο λήξης θραυστών PLC οπτικών ινών 16Out 10

 

 

Καλώδιο πτώσης FTTH                                                       Γρήγορος συνδετήρας τομέων Sc                                   Οπτικός συζευκτήρας Sc

 

Συνδετήρες 3in Sc κιβώτιο λήξης θραυστών PLC οπτικών ινών 16Out 11Συνδετήρες 3in Sc κιβώτιο λήξης θραυστών PLC οπτικών ινών 16Out 12Συνδετήρες 3in Sc κιβώτιο λήξης θραυστών PLC οπτικών ινών 16Out 13

Καλώδιο πτώσης FTTH                                               Πλεξίδες οπτικών ινών                                        Θραύστης PLC οπτικών ινών