Αρχική Σελίδα

YINGDA TECHNOLOGY LIMITED Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα YINGDA TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις
Κίνα YINGDA TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το κιβώτιο το shttps://www.maoyt.com/index.php?r=product/listo θραυστών ινών συμπαθητικό. Ποιότητα της Νίκαιας, συμπαθητική συσκευασία, συμπαθητική υπηρεσία….Να αναμείνει με ενδιαφέρον την επόμενη συνεργασία μας:)

—— Antonio

ευχαριστίες για τη γρήγορη παράδοσή σας κάθε φορά, και ποιότητα ήχου, και κάθε φορά που ειδική υποστήριξη προσφοράς του u για μας. όπως την επιχείρηση του u τόσο πολύ

—— Chris Chataika

η αγαπητή χρονική ur φωνή sophie πολύ είναι τόσο γλυκιά και μας παρέχει πάντα πλήρης λύση και γρήγορη απάντηση για μας, και μας βοηθά πήρε όλο και περισσότερη επιχείρηση, ευχαριστίες

—— Carla Lo.

το AM πολύ ικανοποιημένο με την ποιότητά σας, και εσείς τελειώνει πάντα τη διαταγή μου εγκαίρως, η ελπίδα κάνει περισσότερες επιχειρήσεις με σας στο μέλλον.

—— Benjamin Fernando

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Το Yingda όπως ένας διάσημος κατασκευαστής οπτικών ινών στην Κίνα, όλες αναφέρεται στο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης ISO9001, υιοθετεί το CE και επικυρωμένα τα ROHS ποιοτικά υλικά, με τη μεγάλη παραγωγικότητα 4 γραμμών παραγωγής για τη συνέλευση καλωδίων μπαλωμάτων και τη λύση MPO, 2lines για τους γρήγορους συνδετήρες, 4lines για το θραύστη PLC, και περισσότερων από 4000 τετραγωνικών μέτρων για το τελικό εργαστήριο περάτωσης κιβωτίων και συναρμογών στην Κίνα.

   

   

  Οι όλες γραμμές παραγωγής είναι ενημερωμένοι εξοπλισμοί χρήσης και εξετάζουν τα insturments, καλύπτουν το IEC Al, TIU, τη TIA, το CE, Telcordia, ROHS, UL ή άλλες speical απαιτήσεις που ανάγκη πελατών. Μπορούμε να πάρουμε την επιχείρηση εσωτερική ή τις εκθέσεις δοκιμής τρίτων για τους πελάτες για να ανταποκριθούμε σε όλα τα πρότυπα τηλεπικοινωνιών.

  YINGDA TECHNOLOGY LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0YINGDA TECHNOLOGY LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1YINGDA TECHNOLOGY LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2YINGDA TECHNOLOGY LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3YINGDA TECHNOLOGY LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4YINGDA TECHNOLOGY LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

 • OEM / ODM

  Το Yingda είναι ειδικό στο cOem και υπηρεσία cOem, μπορούμε να ανοίξουμε τη φόρμα για τους πελάτες εάν έχουν τις μοναδικές απαιτήσεις για τα προϊόντα ή τις λύσεις, εκτός από το ότι, μπορούμε να κάνουμε τη μικρή αλλαγή αρχικές, όπως την τυπωμένη ύλη λογότυπων πελατών, την ετικέττα-παραγωγή, το ειδικό pacakge, κ.λπ.

   

  Εάν ο πελάτης έχει αυτήν την απαίτηση, παρακαλώ μας μοιραστείτε με τα αρχικά αρχεία σας όπως το AI, CDR. PNG ή jpg αρχεία, ευπρόσδεκτη έρευνα.

  YINGDA TECHNOLOGY LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  YINGDA TECHNOLOGY LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1YINGDA TECHNOLOGY LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2YINGDA TECHNOLOGY LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

   

 • Ε & Α

  Έχουμε το μηχανικό και το προσωπικό Ε&Α 5-8 για να σιγουρευτούμε υψηλό - εξαγωγή ποιοτικών satifying προϊόντων.

Στοιχεία επικοινωνίας
YINGDA TECHNOLOGY LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Sophie

Τηλ.:: +86 18688982406

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)