Αρχική Σελίδα

YINGDA TECHNOLOGY LIMITED Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

 

Κίνα YINGDA TECHNOLOGY LIMITED Εταιρικό Προφίλ 0

 

ΦΩΤΟΝΙΑΚΉ CO. SHENZHEN YINGDA, ΕΠΕ. είναι επαγγελματικός κατασκευαστής οπτικών ινών και combo εμπορικών συναλλαγών. Εμείς δεσμευμένοι να παρέχουμε στους πελάτες υψηλό - ποιότητα Λύσεις FTTH και ικανοποιώντας την υπηρεσία.

 

Το εργοστάσιό μας καλύπτει περίπου 4000 τετραγωνικά μέτρα, και έχει την ισχυρή δύναμη στην Ε&Α, μια τεχνική ομάδα πολλοί καλά - γνωστοί εμπειρογνώμονες που είναι δεσμευμένο στην έρευνα και την ανάπτυξη των νέων προϊόντων για πολλά χρόνια. Επίσης έχουμε μια πρώτης τάξεως ποιοτική επιθεώρηση και ένα κέντρο και τον ήχο μέτρησης το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, και είναι εξοπλισμένο με πολύ παγκόσμιας ποιότητας εξοπλισμό κατασκευής και όργανα μέτρησης.

 

Με την άριστη ποιότητα, τις λογικές τιμές και εγκαίρως την παράδοση, τα προϊόντα μας ήταν ευρέως εφαρμοσμένος από τους φορείς λειτουργίας τηλεπικοινωνιών, όπως η China Telecom, η China Mobile και η Κίνα Unicom και έχει πωληθεί σε πολλές χώρες και περιοχές, περιοχή συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, Κορέα, Ταϊβάν, Ευρώπη, Lanti Αμερική, Νότια Αμερική, Νοτιοανατολική Ασία, η Μέση Ανατολή, κ.λπ.

 

Τα προϊόντα πλεονεκτήματός μας: το οπτικό κιβώτιο διανομής ινών, το κιβώτιο λήξης ινών, το σκοινί μπαλωμάτων οπτικής ίνας, οι προσαρμοστές οπτικών ινών, ο οπτικός θραύστης PLC, οι γρήγοροι μηχανικοί συνδετήρες, κ.λπ. Yingda μπορούν να παρέχουν FTTH, ODN, GPON, λύσεις FTTA με το αίτημα πελατών επίσης. Ελπίδα μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερους πελάτες να κερδίσουν περισσότερη αγορά και να πάρουν περισσότερο κέρδος.

 

Ο πελάτης πρώτα, ποιότητα είναι πρώτα το ίδρυμα της επιβίωσης της επιχείρησής μας. Στο πνεύμα της αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας, της διπλής κατεύθυνσης και win-win τοποθέτησης για να εξυπηρετήσει όλους τους τύπους πελατών.

 

 

Αφήστε το φως οπτικής ίνας επάνω στη μελλοντική ζωή!

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κίνα YINGDA TECHNOLOGY LIMITED Εταιρικό Προφίλ 0

YINGDA TECHNOLOGY LIMITED YINGDA TECHNOLOGY LIMITED YINGDA TECHNOLOGY LIMITED
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Μάρκες : yingda

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 60 million-80 million

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα YINGDA TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις Κίνα YINGDA TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις Κίνα YINGDA TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις Κίνα YINGDA TECHNOLOGY LIMITED Πιστοποιήσεις