YINGDA TECHNOLOGY LIMITED

 • Κίνα YINGDA TECHNOLOGY LIMITED Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα YINGDA TECHNOLOGY LIMITED Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα YINGDA TECHNOLOGY LIMITED Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα YINGDA TECHNOLOGY LIMITED Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα YINGDA TECHNOLOGY LIMITED Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα YINGDA TECHNOLOGY LIMITED Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου
Μάρκες yingda
Αριθμός Υπαλλήλων 100~200
Ετήσιες πωλήσεις 60 million-80 million
Ιδρύθηκε Έτος 2012
Εξαγωγή pc 80% - 90%

Εισαγωγή

 

Κίνα YINGDA TECHNOLOGY LIMITED Εταιρικό Προφίλ 0

 

ΦΩΤΟΝΙΑΚΉ CO. SHENZHEN YINGDA, ΕΠΕ. είναι επαγγελματικός κατασκευαστής οπτικών ινών και combo εμπορικών συναλλαγών. Εμείς δεσμευμένοι να παρέχουμε στους πελάτες υψηλό - ποιότητα Λύσεις FTTH και ικανοποιώντας την υπηρεσία.

 

Το εργοστάσιό μας καλύπτει περίπου 4000 τετραγωνικά μέτρα, και έχει την ισχυρή δύναμη στην Ε&Α, μια τεχνική ομάδα πολλοί καλά - γνωστοί εμπειρογνώμονες που είναι δεσμευμένο στην έρευνα και την ανάπτυξη των νέων προϊόντων για πολλά χρόνια. Επίσης έχουμε μια πρώτης τάξεως ποιοτική επιθεώρηση και ένα κέντρο και τον ήχο μέτρησης το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, και είναι εξοπλισμένο με πολύ παγκόσμιας ποιότητας εξοπλισμό κατασκευής και όργανα μέτρησης.

 

Με την άριστη ποιότητα, τις λογικές τιμές και εγκαίρως την παράδοση, τα προϊόντα μας ήταν ευρέως εφαρμοσμένος από τους φορείς λειτουργίας τηλεπικοινωνιών, όπως η China Telecom, η China Mobile και η Κίνα Unicom και έχει πωληθεί σε πολλές χώρες και περιοχές, περιοχή συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, Κορέα, Ταϊβάν, Ευρώπη, Lanti Αμερική, Νότια Αμερική, Νοτιοανατολική Ασία, η Μέση Ανατολή, κ.λπ.

 

Τα προϊόντα πλεονεκτήματός μας: το οπτικό κιβώτιο διανομής ινών, το κιβώτιο λήξης ινών, το σκοινί μπαλωμάτων οπτικής ίνας, οι προσαρμοστές οπτικών ινών, ο οπτικός θραύστης PLC, οι γρήγοροι μηχανικοί συνδετήρες, κ.λπ. Yingda μπορούν να παρέχουν FTTH, ODN, GPON, λύσεις FTTA με το αίτημα πελατών επίσης. Ελπίδα μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερους πελάτες να κερδίσουν περισσότερη αγορά και να πάρουν περισσότερο κέρδος.

 

Ο πελάτης πρώτα, ποιότητα είναι πρώτα το ίδρυμα της επιβίωσης της επιχείρησής μας. Στο πνεύμα της αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας, της διπλής κατεύθυνσης και win-win τοποθέτησης για να εξυπηρετήσει όλους τους τύπους πελατών.

 

 

Αφήστε το φως οπτικής ίνας επάνω στη μελλοντική ζωή!

Ιστορία

 

 • 2021 ---Οι πωλήσεις ξεπερνούν την ανάπτυξη
 • 2018 --- Παρακολουθήστε το CIOE

Δημιουργία εργαστηρίου διαχωριστή plc στο Leizhou

 

 • 2016 ---Δημιουργία εργαστηρίου διαχωριστή plc
 • 2015 ---Ρυθμίστε το εργοστάσιο κουτιών στο ningbo:SKDERLINK
 • 2014 ---Κατασκευή γραμμής παραγωγής Patchcord

αποκτήστε πιστοποιητικό ISO

 • 2012 ---,ιδρύθηκε η YINDA HK

Υπηρεσία

Κίνα YINGDA TECHNOLOGY LIMITED Εταιρικό Προφίλ 0

Συχνές Ερωτήσεις

 

Ε: Είστε κατασκευαστής ή εμπορική εταιρεία;

Α: Είμαστε κατασκευαστής καλωδίου μπαλωμάτων ινών, διαχωριστής στο Shenzhen, ο Ningbo είναι συνεργάτης του εργοστασίου κιβωτίων.

 

Ε: Ποιος είναι ο εμπορικός όρος σας;

Α: EXW, FDB, FCA, CNF, CIF, DDU, DDP, κ.λπ., συμμορφώνεται με το INCOTERM 2000

 

Ε: Ποιος είναι ο όρος πληρωμής σας;

Α: Ο κοινός μας όρος είναι TT LC paypal, alipay, western union, γραμμάρια χρημάτων κ.λπ.

 

Ε: Μπορείτε να κάνετε πιστωτικό όρο;

Α: Δεν είναι αποδεκτό, εάν οι πραγματικά μεγάλοι πελάτες με περισσότερα από 5 χρόνια, ο λογιστής και ο έλεγχός μας θα ελέγξουν και θα επιβεβαιώσουν ειδικά.

 

Ε: Ποια είναι η εγκυρότητα της τιμής σας;

Α: Λόγω των διακυμάνσεων της συναλλαγματικής ισοτιμίας και των μη σταθερών πρώτων υλών και του έντονου ανταγωνισμού στις μέρες μας, επομένως η τιμή ισχύει μόνο για 1 μήνα τις περισσότερες φορές, και μερικές ακόμη μικρότερες έως 15 ημέρες ή 1 εβδομάδα, κάτι που εξαρτάται από την έγκαιρη κατάσταση.

 

Ε: Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί σας απόψε;

Α: ναι, αν και η ώρα εργασίας μας είναι Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 18 μ.μ., αλλά το whatsapp, το wechat, το skype και το κινητό μας είναι πάντα online, μπορείτε να αφήσετε μήνυμα ή να μας καλέσετε όποτε είστε ελεύθεροι, όταν το λάβουμε, θα λάβετε πίσω σε εσάς το συντομότερο δυνατό όταν είναι διαθέσιμο.

 

Ε: Πώς στέλνετε τα αγαθά μας;

Α: Θα προτείνουμε τις σωστές και οικονομικά αποδοτικές αλλά ασφαλέστερες μεθόδους αποστολής, όπως courier / express, ξηρά, αεροπορικά, φορτηγό, σκάφος κ.λπ.

εάν με ταχυμεταφορική ή εταιρεία express, έχουμε το δικό μας λογαριασμό DHL, FEDEX, UPS, η προπληρωμένη μεταφορά είναι εντάξει.Εν τω μεταξύ, η μακροπρόθεσμη ναυτιλιακή μας εταιρεία έχει καλύτερες οικονομικά αποδοτικές πηγές αποστολής, εάν αποδεχτείτε.Επίσης, εάν έχετε λογαριασμό, μοιραστείτε μαζί μας εκ των προτέρων, ώστε να παραδίδονται τα αγαθά όταν τα εμπορεύματα είναι έτοιμα αμέσως για να σας βοηθήσουμε να τα αποκτήσετε πιο γρήγορα.

 

εάν αεροπορικώς ή δια θαλάσσης, από ξηρά, έχουμε μακροπρόθεσμους μεταφορείς, μπορούμε να σας προτείνουμε το κόστος τους και να επικοινωνήσουμε μαζί σας, εάν δεν έχετε συνεργάτες, προπληρωμένα φορτία.εάν έχετε δικούς μεταφορείς, μπορούμε να συνεργαστούμε με επιτυχία μαζί τους, να συλλέξουμε φορτία.

 

Έχουμε τη δική μας εταιρεία φορτηγών ή συνεργάτες εκτελωνισμού, οι οποίοι θα διευκολύνουν το πλήρες φορτίο εμπορευματοκιβωτίων (FCL) ή το λιγότερο φορτίο εμπορευματοκιβωτίων (LCL), το οποίο μπορεί να εξοικονομήσει τυχόν χρεώσεις διακίνησης.

 

Ε: Πότε μπορείτε να μου στείλετε τα πρωτότυπα αρχεία αποστολής;

Α: Κανονικά, θα επιβεβαιώσουμε όλες τις λεπτομέρειες με τα πρωτότυπα αρχεία αποστολής εκ των προτέρων πριν από την παράδοση και όταν τα εμπορεύματα βρίσκονται στο πλοίο, όταν η ναυτιλιακή εταιρεία εκδώσει τη φορτωτική, θα σας στείλουμε τα πρωτότυπα αρχεία με κούριερ ή τέλεξ για εσάς το συντομότερο δυνατόν βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι για τον εκτελωνισμό εισαγωγής.

 

Ε: Μπορείτε να βοηθήσετε στην εφαρμογή του πιστοποιητικού προέλευσης;

Α: Ναι, μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη πιστοποιητικού προέλευσης μόνοι μας, ανεξάρτητα από το κοινό πιστοποιητικό ή το προτιμησιακό πιστοποιητικό όπως FTA, FORM A, FORM E FORM F, κ.λπ.

 

Ε: Μπορείτε να κάνετε μερική αποστολή;

Α: Ναι, φυσικά.Ο τρόπος αποστολής θα αποφασιστεί στη σύμβαση ή στην ακόλουθη συζήτηση με τους αντιπροσώπους πωλήσεων, παρακαλούμε μείνετε σε επαφή μαζί μας, θα κοινοποιούμε το χρονοδιάγραμμα παραγωγής από καιρό σε καιρό.

 

Ε: Εάν το προϊόν δεν είναι κατάλληλο, τι πρέπει να κάνουμε;

Α: συγγνώμη αν συμβεί αυτό και βοηθήστε να μοιραστείτε τις λεπτομέρειες του προϊόντος σε φωτογραφίες ή βίντεο και θα ελέγξουμε όλες τις διαδικασίες παραγγελίας για να ελέγξουμε πού είναι το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.Εάν είναι πραγματικά τα προβλήματά μας, θα το ξαναφτιάξουμε και θα σας στείλουμε δωρεάν.αν δεν είναι τα προβλήματά μας, θα σας βοηθήσει να βρείτε τη σωστή λύση για να μειώσετε την απώλεια.

 

Αλλά να είστε σίγουροι ότι όλα τα προϊόντα μας παράγονται σύμφωνα με τη σύμβαση και τα διεθνή πρότυπα.Επομένως, πριν από την παραγωγή, επιβεβαιώστε με τους αντιπροσώπους πωλήσεών μας για όλες τις λεπτομέρειες του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων των προτύπων ποιότητας, του προτύπου δοκιμής, της συσκευασίας, της ποσότητας, των δειγμάτων, των ετικετών ή των σημάτων αποστολής, της εκτύπωσης ή των ανταλλακτικών.Όλα τα προϊόντα δοκιμάζονται 100% πριν από την αποστολή, γεγονός που μπορεί να αποτρέψει την εμφάνιση τέτοιων συμβάντων στην πηγή.

 

Ε: Μπορούμε να είμαστε ο διανομέας σας;

Α: Αυτό εξαρτάται.Έχουμε διαφορετικές σειρές προϊόντων, οπότε ποια θα αποφασίσει αν υπάρχει πελάτης ή αν αυτό το προϊόν πωλείται ήδη στην αγορά σας, ας μιλήσουμε.

 

 

Για περισσότερες ερωτήσεις, καλέστε μας στο +86 18688982406.

Είμαστε πάντα εδώ για εσάς!

 

Η ομάδα μας

Υπαλλήλους

Με περισσότερους από 100 υπαλλήλους, οι οποίοι είναι όλοι επαγγελματίες με επαγγελματική κατάρτιση και υψηλού επιπέδου αναγνώριση.Όλοι οι υπάλληλοι γραφείου έχουν πτυχία συναδέλφων και υψηλό πολιτισμικό αλφαβητισμό.

 

 

Ο Ενγκίνeers

Με περισσότερες από 10 ομάδες μηχανικών, που οδηγούν την εταιρεία στη συνεχή ανάπτυξη νέων προϊόντων και νέων τομέων, ώστε να κάνει την εταιρεία απίστευτη.

 

Ευτυχισμένη ζωή, καλή δουλειά

Δείπνα, πάρτι γενεθλίων, εσωτερική και εξωτερική εκπαίδευση και δραστηριότητες επέκτασης σε εξωτερικούς χώρους πραγματοποιούνται ακανόνιστα για να ενισχύσουν τη συνοχή της εταιρείας και να εμπλουτίσουν τον ελεύθερο χρόνο ζωής όλων.

Κίνα YINGDA TECHNOLOGY LIMITED Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Αφήστε ένα μήνυμα